Tömlőgyártás

Gyártási tevékenységünk jelentős részét teszi ki a tömlőgyártás. Készítünk hidraulikai tömlőket, magasnyomású mosótömlőket, de foglalkozunk klíma- és üzemanyag tömlőkkel.

Hidraulika

Tevékenységünk meghatározó hányadát képezi a hidraulikai berendezések alkatrészeinek javítása, pótlása és gyakran legyártása.

Pneumatika

Pneumatika alkatrészek széles választékával állunk partnereink rendelkezésére.

Elérhetőségek

Hydromade-Trade Kft.

Cím: 9600 Sárvár,
Ungvár u. 20.
Telefon:
+36202906343
+36305432806
Mobil:
+36202906343
+36305432806
E-mail:
info@hydromade.hu
Ügyelet

Ügyelet

Szükség esetén (ügyeleti díj ellenében) nyitvatartási időn túl is állunk rendelkezésükre!

Telefon 1: +3620/290-63-43

Telefon 2: +3620/940-51-99

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - péntek 8,00 - 16,00

 Bemutatkozás


A Hydromade-Trade Kft. sárvári székhelyű gyártó és forgalmazó vállalkozás.

A karbantartás széles szegmensében jelen vagyunk.

Tevékenységünk meghatározó hányadát képezi a hidraulikai berendezések alkatrészeinek javítása, pótlása és legyártása. Hidraulikai munkahengereket javítunk, egyedi munkahengereket gyártunk. Szolgáltatásunk kibővül különböző alkatrészek raktárról történő értékesítésével. Ugyancsak fontos része tevékenységünknek a pneumatikai berendezések értékesítése is.

Gyártási tevékenységünk jelentős részét teszi ki a tömlőgyártás. Készítünk hidraulikai tömlőket, magasnyomású mosótömlőket, de foglalkozunk klíma- és üzemanyag tömlőkkel. Nem csupán gyártjuk, de javítjuk is a különböző tömlőfajtákat.

Különböző szerszámok, tartozékok, kötőelemek és munkavédelmi eszközök forgalmazását is végezzük. A Metabo és Hitachi márkájú elektromos kéziszerszámok széles választékát forgalmazzuk. Árusítunk különböző méretű és teherbírású kötőelemeket, csapágyakat, valamint munkavédelmi ezsközöket.

Tevékenységünket Sárváron, az Ungvár utcai telephelyünkön végezzük. Hogy partnereink sohase legyenek kénytelenek munkájukat alkatrészhiány, vagy meghibásodás miatt hosszú időn át megszakítani, munkatársaink ügyeletet tartanak. Váratlan helyzetek megoldásában nyitvatartási időn kívül is állunk rendelkezésükre.

Vállalkozásunk folyamatosan növekszik. Meggyőződésünk, hogy ennek alapvető oka megbízható és sokoldalú piaci magatartásunk. Egyre bővülő, elégedett partner körrel rendelkezünk. Ide várjuk Önt is.
Vissza az előző oldalra!
Hydromade-Trade Kft. - Magyar